Форма входу
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Block title



Головна » 2010 » Листопад » 30 » Волосся і наша сексуальність
17:56
Волосся і наша сексуальність

Волосся і наша сексуальність

Волосы и наша сексуальность

«Статистичні дослідження показали, що жінки значну частину часу витрачають саме на догляд за волоссям. Проте є такий момент, як сексуальність і деякі жінки намагаються добитися її за допомогою ефектної зачіски».

1) Найважливіше що потрібно зробити - це визначиться з довжиною волосся і стрижкою. Ну для цього є стилісти, які допоможуть вам у вашому виборі, ну і звичайно ж ви самі, з урахуванням природних потреб вашої зачіски (тобто хвилясте волосся, занадто прямі, велика голова, неслухняні завитки), все це природно враховується при виборі вашого сексуального образу ...
2) Зараз дуже ефектно виглядають «рвані» стрижки. Звичайно, коли пасма спадають на обличчя, акуратно обрамляючи його, це виглядає приголомшливо. Особливо якщо доповнити таку зачіску вмілим макіяжем. Однак зауважимо, що надто короткі пасма різної довжини надають хлоп'ячий пустотливий образ, це не завжди підходить для серйозної дівчини. Але в даний момент мода диктує свої умови, тому правильно підібраний «вирваний» образ не зіпсує елегантною витонченості.

3) Яскравість вашого кольору. Дуже важливий принцип при виборі повсякденного іміджу. Багато стилісти говорять про те, що тонування додає образу деяку пікантність, до того ж воно не так шкодить волоссю як тотальне фарбування. Попросіть вашого стиліста підібрати вам таке поєднання відтінків, щоб воно демонструвало вашу індивідуальність. Але не перестарайтеся з контрастністю кольорів, зараз в моді злегка прояснені з ефектом «вигорілого на сонці» волосся.

 4) Повернення чубчика. Як власниці розкішного довгого волосся, так і прихильники функціональної середньої довжини можуть вибрати собі чарівну чубок з наявного на цей день різноманітності. Вони чудово підкреслюють актуальний макіяж з головним акцентом на очі, а також витончену лінію скул. 

Тенденції в модні стрижки поточного сезону.

• Оригінальні форми чубка

• Подовжений чубчик

• Жіночне каре форми кулi - обсяг і геометрія

• Короткі стрижки із зухвалим стайлінгом 

Дорогі пані не забувайте, як і раніше в моді об'ємні, блискучі, здорові і довге волосся.

Варвара Діордієва

Переглядів: 1201 | Додав: Andijker | Теги: перукарня у львові, салон краси, зачiска на довге волосся | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: