Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Block title



Головна » 2010 » Травень » 17 » Види нарощування нігтів
13:19
Види нарощування нігтів

Види нарощування нігтів

Оскільки не всі жінки від природи володiють міцними, сильними і здоровими нігтями, в моду вже давно увійшли і зайняли своє почесне місце штучні нігті. Суперечок йде багато щодо їх зручності, краси, користі чи шкоди нарощування нігтів. Тим не менш, тисячі жінок щодня йдуть на цю процедуру. У середині минулого століття користувалися популярністю накладні нігті, зроблені з натуральних, які власниці сильних і красивих нігтів обрізали і продавали. Сьогодні салони пропонують найрізноманітніші технології та матеріали для нарощування нігтів. Поговоримо про декілька з них.
 
Вид перший - накладні нігті

Даний вид нарощування передбачає придбання штучних нігтів (продаються вони всюди) і самостійне їх закріплення без послуг професіонала. Методика проста: свої нігті знежирюють, наносять спеціальну основу, потім клей і накладають підготовлений штучний ніготь. Після закінчення процедури довжину і форму нігтів коригують. Цей спосіб найпростіший, але і самий недовговічний.


Вид другий - штучні кінчики

У цьому випадку Ви наклеюєте тільки кінчики нігтів. Методика така: краєчок свого нігтя зачищують, штучний нігтик обточують, притискають край клеєм, шов потім полірують, і знову наносять трохи клею. Мінуси такі ж як і в першому випадку: виходить неакуратно і недовговічне.


Вид третій - моделювання нігтів

Цей вид нарощування найбільш популярний і припускає моделювання нігтьової пластини різними матеріалами. За вельми солідну суму Ви отримуєте абсолютно нові нігті. Змодельовані таким способом нігті відрізняються достатньою пружністю і еластичністю. Довговічність такого манікюру - 3 - 4 місяці. Найпопулярніші матеріали для нарощування - акрил і гель.

Акрил матеріал прозорий, міцний, легко підпилюється і закріплюється, швидко застигає і легко знімається. Але добре носиться тільки при правильному догляді. Необхідно уникати ударів і різких рухів. На акрилові нігті лак наноситься тільки поверх бази. У цьому випадку акрил не змінить свій колір, а знімати лакове покриття необхідно тільки спеціальними засобами на масляній базі. Пам'ятайте, що ацетон швидко руйнує акрил.

 Гель, як матеріал для нарощування, робить нігті блискучими, більш витонченими ніж акрилові . Але вони виходять більш крихкими і не відновлюються. Від гелевих нігтів складніше позбутися, так як знімають його тільки спеціальними iнструментами. Гель дає непоганий результат у поєднанні з акрилом. Якщо акрил додає нігтям міцність, то нанесений поверх акрилу гель забезпечує блиск і гладкість нігтів. 


Вид четвертий - біогель

Процедура нарощування нігтів за допомогою біогеля - послуга поки дуже рідкісна. Біогель представляє собою еластичний гель, без вмісту шкідливих компонентів. Він зміцнює і живить Ваше натуральні нігті, після чого природні нігті стають міцнішими і більш гнучкими, вони не розтріскуються і не обламувати. Сьогодні це самий здоровий спосіб нарощування, але й найдорожчий.

Доглядаючи за штучними нігтями, пам'ятайте, що їх носіння повинно змінюватися кількома тижнями перерви для відновлення нігтьової пластини.

За матерiалами сайту http://nashajizn.ru/

Переглядів: 2398 | Додав: Andijker | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: