Форма входу
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Block title



Головна » 2010 » Вересень » 14 » Правила блискучого волосся
11:57
Правила блискучого волосся


Правила блискучого волосся

 

8 липня 2010, 10:00, Наталія Удонова (джерело: WDay.ru)

Влітку хочеться, щоб блищали не тільки очі, але і волосся. Але що робити, якщо природного сяйва вашої шевелюрі не вистачає? Ми знаємо відповіді!

ПОЧНІТЬ З ОЧИЩЕННЯ

Волосся втрачають до 70% блиску внаслідок неправильного догляду. Поганий шампунь, хлорована вода, неякісні укладальні препарати забивають лусочки волосся. Щоб відновити волосся, зробіть глибоке очищення. Лікувальний шампунь проникне глибоко в структуру волосся і очистить від всіх забруднень, маска наповнить поживними речовинами, а кондиціонер закриє лусочки і розгладити структуру. Фарбування волосся після такої процедури буде в рази ефективніше, і колір збережеться набагато довше.

pic.229373.9.500x468.jpg

На кожен день підберіть шампунь із протеїнами і полімерами. Ці компоненти обволікають волосся і товщають їх. При укладанні використовуйте спрей для об'єму. Він як тонка шаль вкриє волосся і захистить від висихання.

Шампунь, що містить амінокислоти шовку, зробить волосся м'якими і відновить пошкоджену структуру. Лецитин є життєво важливим для відновлення текстури волосся. При укладанні використовуйте гелі та креми для додання блиску.

ЗРОБІТЬ МАСАЖ

Волосся люблять тепло. Масаж вологих волосся поліпшить циркуляцію крові, і поживні речовини будуть надходити до волосся набагато краще. Масаж робіть подушечками пальців круговими рухами і завжди у напрямку до потилиці: від шиї, від вух, від лоба і скронь. Після цього нанесіть маску або бальзам, і надіньте шапочку для душу хвилин на 10-15. Змийте теплою водою.

ПРИГОТУЙТЕ МАСКУ

Маска для блиску волосся: розімніть у мисці кілька ягід суниці або полуниці, додайте столову ложку майонезу. Нанесіть суміш на волосся хвилин на 20, змийте за допомогою шампуню.

Додайте ВІТАМІНИ

Джерелом здоров'я волосся є наявність заліза в організмі. Тому налягайте на рибу - природне джерело заліза. Особливо корисний тунець, він містить велику кількість найважливіших для волосся речовин - жирних кислот омега-3.

ПРАВИЛЬНО сушіть ВОЛОССЯ

Оберніть рушником голову і закрутіть його. Рушник видалить надлишки води, не пошкодивши структуру волосся. Якщо у вас середні та довге волосся, залиште рушник на голові хвилин на 20-25, якщо короткі - хвилин на 10-15. Потім розчешіть волосся, використовуючи широкий зубовідний гребінь.

Сушіть волосся феном на режимі іонізації і обов'язково закінчуйте сушку, включивши на холодний режим. Це охолодить волосся, зробить їх гладкими і пружними. Увага! Ніколи не досушівайте волосся до кінця, вимикайте фен, коли на дотик вони трохи сирі. Нехай волосся досохнут в природних умовах, це допоможе їм зберегти вологу.

ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДХІД

Підглядiть, як працюють стилісти в салонах, і зробіть так само. Наприклад, перед сушінням розділіть волосся на пасма, верхні скрутіть по довжині, закрутіть в пучок на верхівці і закріпіть папільйотках. Так роблять у перукарнях, зверніть увагу. Спочатку сушіть нижні волосся, потім по одній знімайте шпильки і злегка підсушіть пасмо за пасмом. Після цього нанесіть укладальні препарати і знову розділіть на пасма і закрутіть. Сушіння таким способом дозволить вам контролювати стан усіх волосся і крок за кроком домагатися ідеального стану. Більше того, таке акуратне ставлення вбереже ваші волосся від випадання. Коли укладка буде завершена, ви побачите, наскільки легкими, гладкими і блискучими стало ваше волосся!

Отже, щоб ВОЛОССЯ блищало, йому потрібно:

1. Тепло: робіть масаж при кожному митті волосся.

2. Глибоке очищення: проводите цю процедуру раз на місяць перед фарбуванням.

3. Легкість: не переборщуйте з укладань. Досить використовувати гель для кінчиків волосся і спрей або мус для укладання. Лак наносите тільки з важливих випадках. І ввечері обов'язково змивайте укладальні кошти.

4. Маски: раз на тиждень живить волосся масками, приготованими вручну або спеціальними.

5. Ополіскування: для темних і червоних кіс додайте декілька столових ложок яблучного оцту і таким сидром промийте волосся після миття. Оцет має неймовірним пом'якшуючий ефект. Блондинки для цих цілей можуть заварювати ромашку.

Переглядів: 968 | Додав: Andijker | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: