Форма входу
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Block title



Головна » 2010 » Грудень » 14 » Навіщо чоловікові хороша стрижка?
20:41
Навіщо чоловікові хороша стрижка?

Навіщо чоловікові хороша стрижка?

Найчастіше непросто знайти «свою» стрижку.

Експериментувати зі стилями, зачісками і укладаннями - ніби як, прерогатива жінок. Ось і стрижуться представники сильної статі за інерцією так само, як в дитинстві їх стригла мама - нехай навіть стрижка ця їм зовсім не йде, не відповідає типу волосся і формі обличчя.

Хтось, втім, вирішує проблему просто - машинкою «під нуль». Або ходить кучеряво-кудлатий і дивується, чому ніяк не ладнається кар'єра і особисте життя.

Між тим, шевелюра - це важливий інструмент чоловічої привабливості і успішності. Бездоганний костюм і ефектний галстук виглядатимуть безглуздо, якщо на голові у вас - вороняче гніздо і стрижка «а-ля карний злочинець». Головне правило у виборі чоловічої зачіски звучить так: кожному типові волосся - своє рішення.

Володарями жорсткого русявого волосся є більшість чоловіків європейського типу. Злегка хвиляста, досить густа шевелюра - справжній подарунок, адже їх володар може вибрати величезну кількість стилів, варто лише трохи замислитися.
Найбільш груба помилка під час стрижки такого волосся - прибирати дуже багато з боків (майже виголити) і при цьому залишати довге волосся зверху. Якщо волосся абсолютно пряме, подібна зачіска виглядає хоч і акуратно, але жахливо консервативно. А варто волоссю відрости на декілька міліметрів, як стрижка втрачає форму.

Прийнятний варіант стилю: трохи більша довжина зверху і відповідно менша - з боків і ззаду. Втім, таку версію найчастіше хлопчикам вибирають ще в школі, і вони залишаються вірними їй до старості. Більш сучасна і стильна стрижка, коли довжина волосся залишається скрізь однаковою - 3-4 см. Будете виглядати випещеним і при цьому безпосереднім, як Пірс Броснан. Можна підстригтися досить коротко (але все ж не під нуль) і тим самим підкреслити свою мужність. У цьому випадку зразок для наслідування - Бред Пітт. Можна і зовсім відростити гриву до плечей, якщо вона досить густа - будете на зразок Джона Траволти в «Кримінальному чтиві».

Мати пряме і тонке волосся хоче більшість чоловіків - з ними мороки менше, та й виглядають вони завжди м'якими, блискучими, бездоганно лежать. Хоча погана стрижка може зіпсувати і їх. Наприклад, якщо обрізати їх дуже коротко, то вигляд буде вельми пересічний, бляклий. Правильніше - трохи відростити волосся (в розумних межах) і за допомогою краплі засобу для укладання (або просто вологого гребінця) надавати їм доглянутого, блискучого вигляду і легкий об'єм. Якщо все-таки хочеться коротше, то хоча б не стрижіться «під горщик»! Це виглядає мило лише на школярах.

Пряме волосся дозволить вам зробити класичну стрижку як у Метта Деймона у «Оступніках»: декілька рівнів з боків, вгорі і ззаду і - короткий чубок. Сміливіший варіант, який обожнюють голлівудські зірки: постригти волосся до короткої або середньої довжини, за допомогою фіксатора, гребінця і власних пальців «підняти» їх, наїжачити, зробивши тим самим ефект «безладу». Так роблять Девід Бекхем, Деніел Крейг, Джуд Лоу.

Кучерява шевелюра виглядає не просто добре, а навіть розкішно. Оскільки в більшості випадків вона ще й густа. Правда, їх володарі інколи зловживають гелями, воском і кремами, щоб приборкати неслухняні кучері - виходить «слизький», сосульчатий вигляд. Але і нехтувати засобами для укладання можна лише відчайдушним студентам або артистам. Але навіть найшикарніші кучері, що стирчать на всі боки, не сумісні з діловим стилем.

Класичний варіант: постригти волосся досить коротко - так вчинив Джастін Тімберлейк, коли побажав розлучитися з іміджем підліткового секс-символу. Короткі напівхвилі 'виглядають благородно і сексуально. Якщо вам хочеться «крутити секс на всю котушку», то робіть стрижку середньої довжини, як у співака Міки, або відростіть гриву як у «Відчайдушного» Антоніо Бандераса.

Лисина - це теж свого роду «зачіска». Частіше за все вона дає про себе знати на лінії лоба або на маківці. Найкомічніше - намагатися замаскувати лисину, відрощувати довжелезні пасма з боків і маскувати ними лисини, як це робили наші дідусі. Насправді це лише підкреслює проблему. Відрощувати наявні волосся дуже довгим - також невірний шлях. Краще наслідувати приклад Ніколаса Кейджа і відрощувати волосся лише на кілька сантиметрів і зачісувати так, щоб не акцентувати увагу на лінії росту волосся. Але якщо лисина стає все більшою, ви можна вибрати радикальний - і, як правило, оптимальний - варіант: постригтися наголо. По-перше, це зручно, а по-друге, сексуально. Брюс Вілліс, Зінедін Зідан, Гоша Куценко - гідні тому приклади.

Але головне - це приділяти своєму волоссю достатньо уваги і не сприймати свою зачіску як те, що треба інколи підстригати, а потім забувати. Поставтеся уважніше до свого повсякденного іміджу, адже ніхто не зверне уваги на ваш бездоганний костюм і ефектну краватку, якщо на голові у вас - вороняче гніздо і стрижка «а-ля карний злочинець». І не бійтеся іноді заглянути в глянцевий журнал і окинути поглядом актуальні тенденції в моді для чоловіків.

Переглядів: 1618 | Додав: Andijker | Теги: чоловічі зачіски, авторські зачіски, мужские прически, креативні зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: