Форма входу
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title



Головна » 2013 » Березень » 3 » Модні зачіски 2013
12:45
Модні зачіски 2013
Модні зачіски 2013 – тенденції, стилі, варіанти

Отже, які ж модні зачіски будуть актуальні в 2013 році. Тенденцій трохи, але провідні стилісти практично одноголосно віддають перевагу природності й простоті, якщо мова йде про модні зачіски на щодня, і креативні начоси, якщо це модні зачіски 2013 на вихід. Давайте розглянемо модні варіанти зачісок 2013 докладно.



Модні зачіски 2013 на довге волосся - безумовний фаворит нового сезону. Довговолосі красуні можуть вибирати або стрижки на основі каскаду, або рівні прямі стрижки. Густий чубчик від самої верхівки підійде й до першого, і до другого варіанту. Кінчики чубчика можуть бути як рівними, так і «рваними», також густий чубчик можна укладати набік. Деякі варіанти зачісок 2013 для довгих волось передбачають і повну відсутність чубчика.



Якщо у вас довге, кучеряве на кінцях волосся, зробіть актуальну стрижку сходами. Можна піти другим шляхом: вирівняти довжину волосся, укласти волосся великими локонами або хвилями, начесавши попередньо волосся в корінь для додання зачісці необхідного об'єму. Ізюминку такій модній зачісці додасть чіткий прямий проділ. Довгі кучеряві локони прекрасно виглядають і у високих зачісках, тільки не забудьте зробити акцент на своїх кучерях за допомогою засобів для укладання. Якщо ви носите чубчик, віддайте в 2013 році перевага гладкому рівному чубчику або, навпаки, проэкспериментируйте з асимметрією.

Не можна не відзначити й повернення в моду в 2013 році таких елементів жіночої зачіски, як коса й хвіст. Тут стилісти надають нам можливість самостійно вибрати свій образ – це може бути й традиційний тугий варіант, і розкуйовджені коси, і креативно заплетені, скажемо, тільки на частині голови. Це відмінна можливість зробити модну зачіску без яких-небудь зусиль.



Не хочете косу, вибирайте хвіст або начіс. При цьому модними в 2013 уважаються зачіски, де хвости із гладких волось, а от збирати нагорі або на потилиці рекомендують хвилясті й кучеряві волосся. Радимо взяти на озброєння модну фішку: носите хвіст, перекинувши волосся вперед через плече. А от для начосу буде актуальним ретро, коли верхню частину волось начісують, а нижню залишають розпущеною.

Для волосся середньої довжини, незалежно від того, що в'ється воно або пряме, у сезоні 2013 стилісти рекомендують модні зачіски на основі карі. Причому в цьому напрямку панує таке різноманіття форм, що будь-яка жінка може вибрать зачіску до душі. Карі може бути об'ємним і пишним або гладким і графичним; довжина стрижки може варіюватися від лінії підборіддя до самих плечей; можливі експерименти з асиметрією й градуюванням. Тут також домінують густі чубчики, які носять або на чоло, або на бік. Сама модна фішка - довгий косий чубчик, що приховує чоло або частину чола

Короткі зачіски 2013 робляться на основі всім відомого «бобу», якому сучасні стилісти надають наліт природної недбалості за допомогою рваних кінчиків, ассиметричных акцентів, відсутності чіткого проділу. Проте, традиційне гладке укладання «бобу» також залишаються актуальним.

Ще одна «нова стара» стрижка цього сезону - «паж». Її стилісти рекомендують власницям густого прямого волосся, тому що ця зачіска використовується в класичному варіанті - ідеально рівна «шапка» волосся обрамляє овал особистості.


Авторка Ганна Глянець © 

Матеріал з сайту papag.net
Переглядів: 2151 | Додав: Liana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: