Форма входу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Block title



Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Модне волосся 2014
15:49
Модне волосся 2014

Модний колір волосся 2014 

У 2014 році колірна гамма волосся яскравіша і насиченіша, ніж у попередні роки. Модно фарбування в один тон і колірний дизайн. У колірному дизайні можна поєднувати холодні відтінки з теплими, соковиті кольори з пастельними. Спостерігаються нестандартні, але гармонійні кольорові переходи. У наступному сезоні можна експериментувати з різними відтінками, що відрізняються за глибиною тону до трьох рівнів (темний, середній і найсвітліший). Так само в моді контрастне фарбування. Вона підкреслює форму і лінії стрижки.
І додає зачісці індивідуальність і привабливість. Для створення багатовимірного фарбування використовують «кольорове мелірування» і Балеяж.

Яким буде модний колір волосся 2014 
Блонд, рудий і чорний — це основні кольори і вони завжди популярні. З року в рік вони займають лідируючі позиції в модних тенденціях. Змінюються тільки їх відтінки. Блонд наступного сезону — це будь-які теплі тони: золотий, мідний, карамель. Світле волосся хороші тим, що відтінок можна легко поміняти за допомогою тонуючих засобів. Ці засоби фарбують волосся на короткий час. Коли відтінок змивається, то можна робити новий, який відповідає настрою.



Модний колір волосся 2014 — попелястий блонд
Попелястий блонд носять тільки в коротких стрижках. Ще його використовують у поєднанні з іншими відтінками для додання контрасту. Однак треба пам’ятати, що попелястий блонд не варто застосовувати при оливковій шкірі обличчя.

Модне фарбування волосся 2014 
Чорний колір наступного сезону — це чорний зі сталевим або фіолетовим відтінком. Головне в темному тоні зачіски — це сяйво і блиск волосся. Таку гаму застосовують в чітких геометричних стрижках. Вона підкреслює красу і виразність зачіски. У колірному дизайні чорний поєднують з фіолетовим, синім і зеленим тоном, і отримують красивий, модний контраст. Для тих, кому більше довподоби коричнева гама, мода пропонує холодні шоколадні відтінки.



Модний колір волосся 2014 — рудий
У моді руді тони (від насиченого рубінового до натурального). Вони виглядають добре на волоссі будь якої текстури і довжини. Модно робити більш глибоке коріння і світлі кінці. Виходить ефект вигорілого волосся. Він є популярним в зачісках класичного стилю. Для екстравагантних і сміливих людей рудий колір пропонується поєднувати з сірим. Рудий плюс червоні пасма — це цікаве поєднання для тих, хто хоче бути в центрі уваги.



Фарбування волосся омбре 2014 
Актуальна техніка забарвлення омбре. Цією технікою можна створити ефект вигорілих пасом для зачісок класичного стилю. А можна зробити креативне фарбування для авангардних моделей. У забарвленні омбре можна поєднувати на одній пасмі до трьох кольорів. Перехід одного кольору в інший може бути різким або м’яким. Плавність переходу залежить від обраного способу. Добре виглядають поруч яскраві, контрастні відтінки і спокійні, пастельні. Жовтий та рожевий. Або червоний, фіолетовий і чорний. Можна зробити теплий блонд на коренях волосся з плавним переходом в жовтий на кінцях. Або пофарбувати коріння в сіро-синій колір, а кінці у пастельно-фіолетовий. Фантазія безмежна, тому варіантів омбре дуже багато.

Нові тенденції у фарбуванні 2014 — це «ляльковий колір»: рожевий, блакитний, фіолетовий. Актуально також пастельно-блакитний, пастельно-рожевий і пастельно-фіолетовий. Їх застосовують в основному на коротких стрижках. На волоссі іншої довжини «ляльковий колір» застосовують лише як акценти або доповнення до основного тону.



Модне фарбування волосся 2014 — яскраві кольори
Для любителів екстравагантних моделей мода пропонує смарагдовий, яскраво-синій, червоний, жовтий. Їх застосовують для додання волоссю основного тону в коротких стрижках. І на волоссі іншої довжини для створення колірного дизайну. Можна їх використовувати для додання яскравих кольорових акцентів зачіски, як в стилі неопанк. Тільки зараз зачіску фарбують у яскраві тони не пасмами, а цілими секціями.

Модний чубчик 2014
Ще одна нова тенденція — це колірний акцент на чубчику. Чубчик фарбують в один тон, а решта волосся в інший. Чубчик може бути однотонним. А може мати колірний дизайн. Для колорування чубчика використовуються або контрастні, або пастельні відтінки.

Колір волосся 2014 
Новинкою сезону є те, що в класичних стрижках використовують креативні забарвлення: трафаретний техніка, омбре. Тому класичні стрижки виглядають по-новому і переходять в розряд модних моделей. Вибираючи модний колір волосся необхідно знати, що він повинен гармоніювати з тоном обличчя. І забарвлення повинна відповідати стилю і способу життя людини.

Джерело матеріалу http://lediportal.pp.ua/
Переглядів: 3323 | Додав: Liana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: