Форма входу
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Block title



Головна » 2011 » Квітень » 4 » LAKME
11:55
LAKME

До складу повної колекції нашої оригінальної високоякісної продукції, що підходить для всіх типів волосся, входять засоби для фарбування волосся, хімічної завивки і випрямлення, зволожуючі засоби, лікувальна косметика для волосся і засоби для укладання. Найширший вибір продукції є свідченням нашого прагнення задовольнити потреби всіх існуючих типів волосся.


Lakmé пропонує повний спектр продукції, за допомогою якої навіть найвибагливіші професіонали можуть реалізувати свої творчі ідеї, одночасно піклуючись про відновлення волосся і зберігаючи їх природну красу.

Засоби для фарбування волосся

Новітні технології для зволоження

Лікувальна косметика для волосся

Засоби для укладання

 

Форма


Lakmé - творчий догляд за волоссям


Одного разу родина підприємців поклала початок грандіозного проекту створення високоякісних засобів по догляду за волоссям в надії зробити свій внесок у світовий асортимент косметичних засобів для професійних перукарів. Через десятиліття проект Lakmé досяг неймовірних висот: наша продукція продається на всіх п'яти континентах і наш погляд на красу волосся та догляд за ними стає відправною точкою для професіоналів.

Ми живемо в суспільстві, яке постійно підвищує свій рівень знань і цінує високі принципи різних брендів не менш, ніж якість їхньої продукції. Нам приємно бачити, що сьогодні клієнти салонів всіх п'яти континентів все більше поділяють наші погляди: бачення краси волосся в їхнє здоров'я, використання цілющих властивостей натуральних компонентів і можливостей косметичних засобів, які відповідають особливостям кожного волоска, культурна спадщина Середземномор'я, етнічне і соціальне різноманітність.

Наша наступна задача полягає в тому, щоб продовжувати проходження нашим принципам і задовольняти вимоги всіх співпрацюють з нами професіоналів різних країн. Ми віримо в можливості, що криються у взаємодії наших стилістів, пильно стежать за модними тенденціями та інноваціями. Нам залишається лише втілити в життя всі їхні творчі знахідки і раціонально використовувати колективну здатність генерування нових ідей. Тому що саме в них закладено майбутнє нашої професії.



Переглядів: 1888 | Додав: Andijker | Теги: фарбування волосся, перукарня у львові, салон краси, lakme, краска для волос | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: