Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Block title



Головна » 2010 » Травень » 15 » Хімічна завивка
08:49
Хімічна завивка

Хімічна завивка


Напевно, не народилася на світ жінка, яка була б задоволена своїм волоссям. Мати на голові пишне кучеряве волосся - одне з найпоширеніших бажань серед представниць слабкої статі. На щастя, прогрес у сфері догляду за волоссям дійшов до моменту, коли практично всі бажання жінки можна здійснити. Хімічна завивка - одна з популярних послуг у салонах краси. Проте час хімічної завивки «під баранчика» минув. Зараз пропонується стільки видів хімічних завивок, що можна заплутатися. Спробуємо розібратися в цьому питанні.

Отже, всім відома вертикальна хімія або мокра. Для неї використовуються вертикальні бігуді, результатом стає жорсткий завиток. А для створення мокрого ефекту наносять гель. Застосовується на довге волосся.

Американська хімія теж у результаті своєму отримує жорсткий спіральний завиток, цю хімію роблять за допомогою сучасних бігуді, які називаються стайлери. Стайлери мають наскрізні дірочки, завдяки яким речовини складу діють відразу по всій довжині волосся. Таку хімію роблять на волосся середньої довжини і більше. Вертикальна і американська хімічні завивки відрізняються способом накручування волосся. Однак хімічні завивки розрізняються ще і складом, який завдає перукар. Приміром, хімічна завивка «шовкова хвиля». Вона має певний хімічний склад з протеїнами шовку. Такий вид хімічної завивки підходить навіть волоссю, яке піддавалося забарвленням або іншим видам хімії.

Японська завивка - одна з останніх розробок, відрізняється ліпідним зволожуючим комплексом. Розробники складу для даної хімічної завивки обіцяють живі природні локони, без втрати м'якості й еластичності самого волосся.

Існують різні біохімічні завивки волосся. Відсутність у складі таких речовин як перекис водню, аміак, тіогліколева кислота сприяє м'якому впливу, без пошкодження самого волосся. У даному виді використовуються сульфіди, які надають дбайливу і щадну дію.

Дівчатам, які хотіли б просто додати об'єму волоссю можна сміливо вирушати до перукарні й робити прикореневу хімічну завивку. Така хімія підводить волосся біля коріння і від цього зачіска виглядає пишніше. Прикоренева завивка використовується і на відростилiй частинi волосся після хімічної завивки.

Хімія також використовується і як основа під щоденну укладку, так як саме вона сприяє продовженню життя зачіски.

Вибір бігуді в основному залежить від типу вашого волосся. Якщо у вас тонке волосся, то для вас підійдуть дрібні бігуді, навіть якщо ви хочете в результаті отримати крупні локони. Тонкі волосся погано тримають форму, і тільки дрібні бігуді здатні змусити таке волосся підкоритися. Крім стайлерiв розрізняють ще такі бігуді як папільйотки і коклюшки. Папільйотки - гумові бігуді, бувають різного об'єму і довжини. Коклюшки бувають прості пластмасові, використовуються з пергаментним папером або з клейкою стрічкою. Часто при завивці одного локона беруть дві коклюшки. Спочатку волосся накручують на одну коклюшку, а в міру наближення до коренів волосся приєднують другу коклюшку. У результаті виходить ефект природних кучерів.

А коли ви ввійдете в перукарню, обов'язково докладно розкажіть та опишіть перукарю, що саме ви чекаєте від завивки (краще захопити з собою фотографії з зачіскою). І вже разом з ним вибирайте вид хімічної завивки згідно з вашими побажаннями і, звичайно, відштовхуючись від типу вашого волосся. Адже саме вони будуть зазнавати впливу, і далеко несприятливого. Звичайно, зараз хімія надає мінімум несприятливого впливу на волосся, але воно є. Якщо хімічна завивка зроблена правильно, то оновлена зачіска буде радувати вас довгі місяці. Але не варто забувати, що таке волосся вимагає ретельного догляду, вибирайте засоби по догляду за волоссям з позначкою «після хімічної завивки», виконуйте наведені фахівця і тоді кучерики не розчарують вас.

 

За матеріалами: www.interlinks.ru

Переглядів: 5391 | Додав: Andijker | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: