Форма входу
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Block title



Головна » 2010 » Вересень » 28 » Фарбування волосся.
15:37
Фарбування волосся.

Фарбування волосся

окраска волос

Ми поговоримо про таку процедуру як фарбування волосся. Розглянемо всі етапи фарбування волосся, щоб результат забарвлення вас потім не засмутив.

Сучасні психологи радять завантаженiй сімейними клопотами, професійними обов'язками, громадськими проблемами успішн бізнес-леді хоча б 1 раз на 2-3 місяці виділити кілька вільних годин для походу в перукарню, де в якості емоційної розрядки змінити зачіску. Тому що, напевно, кожна ерудована модниця, яка прагне до зовнішнього і внутрішнього вдосконалення, знає і вже переконалася на власному досвіді у простій істині: нова зачіска або колiр волосся- це запорука не тільки перетворення іміджу, але й сприятливих змін в житті.

Однак корисні рекомендації витончених лікарів душі не варто сприймати буквально, щоквартально шокуючи близьких і знайомих кардинальної зміною образу. Ефектно змінити зачіску, не втративши і міліметра шевелюри, допоможе фарбування волосся, що з незапам'ятних часів застосовували вічні символи жіночої краси (Нефертіті, Катерина Медічі і т.д.), наносячи на волосся натуральні барвники.

У наші дні завдяки інтенсивному розвитку косметології фарбування волосся кілька типів барвників:

1. перманентні (відтінкові) фарби - аерозольні або желеподібні лаки, які впливають лише на зовнішній шар локона при ретельному нанесенні до миття голови, легко і швидко, без істотної шкоди для структури волосся фарбують шевелюру і, миттєво розчиняючись у воді, вже при наступному митті голови повністю зникають, тому можна застосовувати лише для світлого волосся;

2. тонізуючі лосьйони (м'які фарби) - відтінкові шампуні, пінки, що відрізняються недовговічною стійкістю (окислювач слабкої концентрації), оскільки під впливом спеціального безбарвного лосьйону, розчиненого у воді, повертають зачіски колишній колір;

3. напівстійкі фарби-тоніки, проникаючи у внутрішній шар волосся, зберігають насиченість і сталість кольору до 8-го змивання

4. довготривалі барвники для волосся - окислювачі (5 -%-а перекис водню), які відрізняються стійкістю до 20-го миття голови за рахунок цілеспрямованого й глибокого проникнення в структуру волосся, що при частому використанні шкідливо;

5. постійні фарби - цілеспрямовано і швидкодіючі (в межах 30 хвилин), максимально довговічні (до півроку) і ефективні барвники для волосся, які при зовнішньому нанесенні рівномірно забарвлюють і закріплюють ефект зсередини, вимагаючи, однак для ідеального виду зачіски періодичного підфарбовування коренів.

6. освітлюючі барвники знебарвлюють шевелюру від 3-х до 5-ти тонів (взагалі, прийнятною і нешкідливою визнане забарвлення волосся на 1-2 тони темніше або світліше колишнього (штучного або натурального) кольору волосся), що представляє великий ризик для здоров'я і краси зачіски.

7. рослинні фарби - хна (не освітлює), басма, ромашка (освітлює), а також барвники на основі заліза, нікелю, міді, срібла, солі, які найбільш близькі до природного кольору, блиску і об'єму шевелюри, абсолютно нешкідливі і навіть корисні (зміцнюючі , оздоровчі, відновлюють, антисептичні, захисні властивості) як для волосся, так і для шкіри голови.

Сьогодні забарвлення волосся зобов'язує майстра володіти декількома методами максимально якісної і мінімально шкідливої зміни кольору зачіски.

1. Тонування («ефект відблисків») - забарвлення волосся відтіночними шампунями, хімічна слабкість впливу яких дозволяє без істотного пошкодження структури волосся досить часто експериментувати навіть з контрастними гамами. Тонування, як один з найбільш затребуваних способів фарбування волосся, допомагає поступово і тільки в умовах салону відновити колишній колір зачіски.

При щадному тонуванні забарвлення волосся менш стійке, зате більш корисне за рахунок вмісту поживних вітамінів. Інтенсивне тонування, що забезпечує знебарвлення, засноване на аміаку, руйнує нинішній пігмент.

2. Фарбування - довготривала забарвлення волосся кремоподібній емульсією з вмістом сильнодіючих окислювачів, які кардинально змінюють колір навіть сивого волосся.

3. Знебарвлення - повне або часткове висвітлення волосся, яке в більшості випадків стаϵ крихким, ламким, сухими, млявим через згубний вплив аміаку і перекису водню, які при реакціі освітлює пігмент волосся.

Таким чином, фарбування волосся, здатне за кілька хвилин кардинально змінити образ людини, її погляди на себе і ставлення оточуючих, враховуючи сучасні технології, різноманітність способів і багатство засобів, у новому столітті стало масово доступною естетичної процедурою в області косметології, яку можна здійснити навіть в домашніх умовах. Тому сьогодні забарвлення волосся дозволяє кожній жінці досягти свого ідеалу, бути красивою, неповторною, чудовою і загадковою.

Переглядів: 2390 | Додав: Andijker | Рейтинг: 2.4/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: