Форма входу
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title



Головна » 2013 » Березень » 31 » ДІАПАЗОН СТРИЖОК ТА ЗАЧІСОК 2013 РОКУ
14:33
ДІАПАЗОН СТРИЖОК ТА ЗАЧІСОК 2013 РОКУ
Модно і природно!

Модні зачіски 2013 року відрізняються широкою різноманітністю, що дає прекрасну можливість підібрати підходящу стрижку та укладку до будь-якого типу обличчя, структури і довжині волосся, залишаючись в рамках моди. Говорячи про модні жіночі зачіски 2013, не можна не відзначити, що головною їх складовою є здоров'я і краса волосся, тому, коли у вас є які-небудь проблеми з волоссям, в першу чергу необхідно зайнятися їх вирішенням.

Модні зачіски 2013 для довгого волосся



Як і раніше залишаються актуальними найрізноманітніші коси і плетіння - колоски, французькі коси. Причому самі модні зачіски 2013 з плетінням об'єднують у собі і коси, і локони - про такі зачіски можна сказати, що це жіночність в квадраті. Ідеально пряме довге блискуче волосся, напевно, ніколи не вийде з моди, але цей тренд також підданий деяким змінам. Новинка цього сезону - прямі масивні чубчики, що опускаються нижче рівня брів.

Тільки недавно модниці встигли відростити свої чуби, як вони повернулися знову. У модних жіночих зачісках 2013 широко використовуються чубчики різної форми в поєднанні як з прямим волоссям, так і з локонами. Ще одна модна тенденція - використання начосу волосся для створення об'єму біля прикореневої зони. Начісування може поєднуватися як з гладкими, так і з завитими на кінцях кісьми.

Серед модних жіночих зачісок 2013 не можна не відзначити укладання локонами. Виконують їх на основі стрижки каскад на довгому волоссі. Модними є і чітко структуровані локони, і легкі повітряні локони, одержувані шляхом біозавивки або карвінгу з великим завитком. Після нетривалої відсутності повернулася на модний олімп укладка гофре, яку можна виконувати як на всю довжину кіс, так і на половину довжини. Мода на ретро повернулася і м'які хвилі в стилі голлівудських красунь сорокових років минулого століття.

 
Модні зачіски 2013 року для волосся середньої довжини



Модні зачіски 2013 середньої довжини виконуються на основі класичних стрижок - каскадної, каре, градуйоване каре, боб, боб-каре, а також асиметричних стрижок. Укладання на основі цих стрижок можуть бути як з випрямленими кісьми з використанням текстуруючих та інших засобів укладань, так і з підкрученими кінчиками, локонами і хвилями. Широко використовується начісування і, звичайно ж, балом правлять чубчики різної форми, наймодніші - масивні і прямі нижче лінії брів, але модні і укорочені, асиметричні, косі чубчики і будь-які інші, що відповідають формі обличчя і структурі волосся.

Одними з найбільш модних зачісок 2013 залишаються зачіски на основі стрижки боб, яка рекомендується для прямих косей і може мати різні варіанти - боб з довгою косою чубчиком, з видовженими бічними пасмами. Сама модна зачіска 2013 на основі цієї стрижки - скуйовджений боб. Цей новий цікавий тренд виглядає стильно і додає образу настільки модний зараз ефект недбалості. Взагалі, створення ефекту легкої недбалості або волохатості є однією з найяскравіших нових тенденцій в модних жіночих зачісках 2013. Однак при проходженні цього модного тренду потрібно звернути увагу на стиль одягу - з одного боку він повинен відповідати зачісці, створюючи з нею єдиний образ, але при цьому не можна переступати межу, що відокремлює легку недбалість від неохайності.

 
Модні зачіски 2013 для короткого волосся



Зараз в моді жіночність, тому ультракороткі стрижки поки не в тренді, перевагу краще віддати стрижкам коротке каре, короткий боб. При створенні модних зачісок 2013 на короткому волоссі широко використовують начісування, укладання з завитками, зі створенням ефекту легкої недбалості.

Переглядів: 2452 | Додав: Liana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: